ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

H αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα γίνεται με ACS courier. Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα, για αγορές κάτω των 50€ είναι 6€, ενώ για αγορές άνω των 50€ είναι Δωρεάν.

Στο Theshoesmaster.gr παρέχουμε δωρεάν αντικαταβολή για όλες σας τις αγορές!

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο [email protected] και αφού πληρούνται οι παρακάτω όροι:

  • Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με τη συσκευασία του σε άριστη κατάσταση όπως ήρθε στον χώρο σας.
  • Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει σημάδια χρήσης.

Μία παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο +30 690 67 84 428

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ